Начало

 

Зоната за всички, които желаят да бъдат ТВОРЦИ НА ЖИВОТА СИ!

За да бъдем творци е нужна хармония на нашето тяло и дух.Всички познаваме и сме се докосвали малко или много до това състояние. То ни връхлита тогава, когато имаме най-много нужда от него, когато сме обезверени, когато мислим, че не ни се случва нищо хубаво в живота и когато най-малко вярваме, че може да ни се случи. Тогава чудото става, ние просто се влюбваме! Тогава сякаш животът ни разцъфтява като красив пролетен цвят, тогава усещаме че живеем, усещаме живота навсякъде около нас, виждаме красотата му, забелязваме красотата и хармонията на природата около нас, радваме се на всеки слънчев лъч. Тогава чувстваме, че можем да постигнем всичко, че животът е хубав, болестите изчезват, тялото ни става по-силно и здраво, мислите са ни безкористни, не се страхуваме, душата ни е изпълнена с радост, любов и хармония. Осъзнаваме, че няма невъзможни неща, идват ни идеи за нашето бъдеще, изпълнени с творчество и за които виждаме реални шансове за осъществяване.Най-хубавото е, че всички сме дарени с възможността да изпитваме хармония, любов и творчество във всеки един момент от нашия живот, който зависи единствено от нас Винаги можем да намерим оправдания за това, че не се чувстваме така и в повечето случаи ги търсим вън от нас, като ни е страх да си признаем пред себе си, че всъщност зависи от самите нас!

За постигане на хармония със самия себе си, чувство на завършеност, любов и съзидателност, човечеството е създало и познава много и различни методи, които водят всъщност до едно и също нещо и то е изчистване и осъзнаване на нашите собствени страхове, които изграждат действителността и обуславят ежедневието ни, което смятаме за нормално. Но това ни отдалечава все повече и повече от вярата в собствените ни сили, радостта от живота и хармонията във всеки един миг от живота ни.

Рейки е метод достъпен за всеки човек, позволяващ му да бъде в хармония толкова, колкото той самият пожелае във всеки момент от неговия жизнен път.

Рейки развива вярата на човек в себе си, а успоредно с това и на твореца в нас. Това всъщност води и до излекуване на физическото ни тяло бързо и лесно.

Рейки балансира дисбалансите в нашето тяло, успокоява болката, хармонизира страха ни, помага ни да преодолеем по-лесно тъгата, гнева и агресията в самите нас и във всеки, който пожелае.

Методът Рейки е достъпен за всеки, който го пожелае.

Обучението е разделено на 3 нива като курсовете, за по-голямо улеснение, се провеждат събота и неделя.

Желая ви хармония,

Александър Н. Раненски, Традиционен Рейки учител

*СЛЕДВАЩ КУРС 1 НИВО ПРЕДСТОИ НА 11 И 12 ЮНИ 2022Г.

*СЛЕДВАЩ КУРС 2 НИВО ПРЕДСТОИ 2022Г

*3 НИВО РЕЙКИ ПРЕДСТОИ  2022Г.

ЗА ЗАПИСВАНЕ  GSM 0888739728

e-mail: aranensky@abv.bg

  • ЦВЕТЯТА НА БАХ
  •  -НОВО:8Д КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР /БИОСКЕНЕР/ – ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН АПАРАТ ЗА КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА
  • НЕЛИНЕЕН КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР

e-mail: aranensky@abv.bg

тел.  0888739728 GSM

* http://www.feia.info

* http://reiki.feia.info/site/reiki.php

*https://www.svetovete.com

  Геомагнитна активност

Геомагнитна активност разширена

Земетресения

Резонанс на Шуман

 

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014